Reizen op de fiets! Carla Tours geeft tips & tricks.

Vakantiefietster Carla van Tatenhove geeft informatie over haar Workshops ‘Fietsvakantie’ en kan alvast je meest prangende vragen over het reizen per fiets beantwoorden.

Carla geeft vanuit Amsterdam workshops Fietsvakantie voor mensen die er wel eens over hebben gedacht om met de fiets op vakantie te gaan maar niet goed weten waar te beginnen. Onzekerheid of ze een fietsvakantie wel leuk vinden en investeringskosten kan ze ervan weerhouden er überhaupt aan te beginnen.

Carla wil haar jarenlange fietsvakantie-ervaring met partner Eric Schuijt van ‘De Vakantiefietser’ in Amsterdam delen met vakantiefietsers in spe. Zij biedt onder persoonlijke begeleiding de mogelijkheid om één of twee dagen met sublieme fietsen, waterdichte tassen, tentjes, matjes en kookspullen één of twee dagen lang fietsvakantie-ervaring op te doen.

Gedurende de workshop wordt er met zo’n 20 – 25 kilogram bagage een afstand van ongeveer 50 km per dag gefietst. Men kan dan écht ervaren hoe fietsen met zo’n hoeveelheid bagage, verdeeld over voor- en achterdragers, voelt.
Onderweg legt Carla allerlei zaken uit die bij een fietsvakantie komen kijken. Praktische informatie over fietsen, een paklijst, routeplanning, overnachten en eten onderweg zullen aan bod komen, evenals kleine noodreparaties en improvisatie als het niet zo gaat als gepland.
Uiteraard is er ruimschoots tijd voor vragen. Of dat nou over een tocht van drie weken door Nederland en buurlanden is, of over langere tochten verder weg, zoals door Azië, Afrika of Zuid-Amerika.

Aan het einde van de workshop is er voor alle deelnemers een kleine verrassing als aandenken.

Voor meer informatie en data: www.carlatours.com/workshops

 

Recent Posts